UN „BUNĂ ZIUA” ŞI „MULŢUMESC” CHIAR SCHIMBĂ LUMEA

IOANA TIMIŞ – omul care vrea să redescoperim normalitatea

În ţara asta multe sunt cu susu’n jos şi îţi vine să pui plăcuţa cu ÎN REPARAŢIE pe ea până când o facem o ţară ca o ţară. Bun, să presupunem că ne-am apuca de treabă. De unde începem?  Păi, sunt oameni care au început deja. În pătrăţica lor, refuză să se resemneze şi fac după mintea şi puterile lor acele gesturi simple, mici, care chiar schimbă lumea. Măcar lumea din jurul lor.

Ioana Timiş e unul dintre aceşti oameni. Are 3 copii acasă şi vrea să-i crească într-o Românie aşa cum o ştie ea de la bunici, de la părinţi. Nu vrea să-i ştie pe cei 3 nişte neadaptaţi într-o lume în care îţi iei una peste ceafă dacă ai zâmbit pe stradă sau ai dat „Sărut mâna!” doamnelor… Aşa că a decis să facă ceva. Şi pentru copiii altora.

4 Comments for “UN „BUNĂ ZIUA” ŞI „MULŢUMESC” CHIAR SCHIMBĂ LUMEA”

raducu427

says:

Cum contesti statutul unora, cum te razvratesti impotriva unor structuri in societate, cum devii un rebel? Cu bune maniere, niciodata.

Ioana Raduca

says:

Se pot face revoluţii şi cu zâmbetul pe buze şi cu principii solide. Nu degeaba cavalerii medievali aveau un cod al onoarei, la fel şi samuraii…Părerea mea 🙂

Zonel H Vasiliu

says:

Felicitari realizatoarei acestei emisiuni, felicitari Ioana! Da, se poate sa nu uitam sau sa invatam regulile de “aur” “va rog si multumesc”, doar daca eforturile similare, ca acestea ale Ioanei, prind radacini in familie si scoala. Sprijinul constant al massmedia este hotarator in educatia socitatii pe toate palierele si componentele ei. Realitatea demonstreaza ca e mult de lucrat pentru schimbarea obiceiurile ce sunt urmare a carentelor de educatie pentru ca cei mai multi stiu teoria pentru a avea un comportament de om educat, inclusiv in ceea priveste bunele maniere, dar nu vor sa schimbe ( sa se schimbe altii!). Sanatate, perseverenta, succes si bucurii.

ZHV

Ioana Raduca

says:

Din fericire, încă, mai sunt oameni dispuşi să lupte aşa cum pot ca “Bună ziua!” şi “Mulţumesc!” să nu ajungă piese de muzeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *