SORIN OPRESCU – DESPRE ŞPAGĂ ŞI DNA – ÎNAINTE DE REŢINERE

Ieri, la ora prânzului, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut sub acuzaţia de luare de mită, am realizat un interviu cu Sorin Oprescu. Era stabilit de acum o lună şi norocul jurnalistului a făcut să fie cea mai recentă declaraţie a primarului. E un interviu despre proiectele din capitală, candidatura la prezidenţiale, şpagă, consilieri arestaţi, familie şi medicină. În lumina ultimelor informaţii, cea mai interesantă parte e cea despre justiţie şi comisioane.
Spunea că se teme că balanţa justiţiei nu e echilibrată, că se ştie curat şi doarme liniştit noaptea, dar e speriat de avalanşa de delaţiuni de la DNA… După interviu, a rămas la Mogoşoaia cu mai mulţi oameni din echipa sa. Spre seară, ar fi luat mită. Procurorii spun că era în mijlocul unei reţele care îşi lua partea din contractele pe bani publici.
Un scurt fragment din interviu e mai jos.

12 Comments for “SORIN OPRESCU – DESPRE ŞPAGĂ ŞI DNA – ÎNAINTE DE REŢINERE”

Stroie Florenta Catalina

says:

Cine a crezut ca acel flagrant exista, e un Idiot! Cu litera mare! Cine are impresia ca Oprescu Sorin ia mita, e in Eroare! Pai, hai sa ganditi: ce nevoie are Sorin Oprescu de 25 000 de euro, il fac pe el acesti euro? Rusine pentru aceasta inscenare! Rusine, mare rusine! Primul retinut fara probe, domnul profesor Dan Voiculescu – Victima regimului Basescu! Acum, Sorin Oprescu! Asa ceva! Suntem o natie de idioti, dupa cum spunea Petre Ţuţea!

Nonu

says:

Greu de crezut…? As vrea sa stiu daca averile procurorilor le verifica cineva? Justitia nu e de pe alta planeta, e la fel de corupta, daca nu chiar mai mult, decat politicienii s-au oamenii de afaceri. Intr-un sistem care nu unctioneaza, Justitia trage foloasele.

Gabriel

says:

Nici eu nu cred. E un soc. Oprescu sa fi pus….? Nu cred. Din interviu reiese ca stia ca i se coace ceva dar nu stia cine e delatorul. Binomul i-a tras-o. Sa vedem ce zic judecătorii.

curios

says:

ar fi interesant sa auzim parerea unor psihologi care sa ii citeasca comportamentul din timpul interviului.mereu cuvantul doamna doamna …..!regret insa poate e si putin adevar!

rockeh

says:

@Stroie Florenta Catalina: Sunt convins ca si D-voastra va permiteti două terenuri intravilane, în Ciolpani şi în Predeal, o vilă şi un apartament, precum şi obiecte de artă, de cult şi bijuterii în valoare de 91.000 de euro, iar în conturi are aproximativ 156.000 de lei şi 33.000 de euro, toate din salariu si fara nici o spaga, la fel ca si nevinovatul primar Oprescu

sandu

says:

nustiu ce sa cred despre acest domn minunat sa nu fie din cauza fotoliu de primar sai ea altul locu imi doresc sa lucrez la antena3sau la antena1 ajutatima va implor

says:

Cum , nu credeti cà a putut lua mità ? Da , chiar asa , cà doar si tata a putut sà-si ia vilà la munte , la periferia capitalei s.a. cu slarul de compresorist .

hefzii

says:

S-a dus unde unde a fost sustinut de complicii lui; si nu unde ar merita, si nici unde doresc acesti pretini ai lui sa-l vada. In acest moment mii de persoane se roaga. In acest moment sute sau mi de persoane complice sau implicate in infractiuni cu acest puscarias se roaga. Nu se roaga insa ca acest infractor sa traiasca ; se roaga ca sa opresu sa crape, ca sa nu apuce sa sifoneze tot ce stie, si sa-i traga si pe ei la puscarie… De aceaia puscariabili se zvarcolesc si arunca in joc toate resursele de care dispun; in absolut toate structurile statului…. Findca daca s-ar aplica legile efectiv in romania; ar fi necesar sa se mai construiasca inca cel putin 500 000 de locuri la peliprava. Daca luati toti spagarii din primariile romaniei; toate cadrele medicale; pe cei din invatamant; din justitie; din vami din politie, si din absolut toate institutiile staului si nu numai…cum ar fi inspectori, ingineri constructori, patronii si directorii din unitatile de productie alimentara, medicante, farmacii, regii etc se depasete milionul de puscariabili. Si stiti care e culmea ca toti acestia ar considera ca oprescu merita macar vreo 10-20 de ani de puscarie…
– Deci; multa sanatata dom primar la belu sau la peliprava! tie si acolitilor tai!!! Amicii tai se roaga pentru tine impreuna cu toate ghicitoarele in palme din romania sa faci mcar un atac cerebral ca sa ramai definitiv mut; daca un infarct fatal nu ti se potriveste inca… Oprescule fi fara grija ca se va gasii o armata de bocoitoare si de casaca gura care sa te petreca pe ultimul drum; unii din curiozitate, altii de bucurie si altii din obligatie…. O sa se spuna si despre tine ca despre vadim: ”despre morti numai de bine..” Deci; mort sa te vedem, dar nu inainte de a vomita tot ce stii; si tu dom doctor chiar esti o intreaga enciclopedie ambulanta a infractiunii si a infractorilor penali, nicidecum un fistecine oarecare…

Ioana Raduca

says:

Respect punctul dumneavoastră de vedere, înţeleg esenţa celor scrise, dar (nu dintr-o falsă pudoare) violenţa limbajului şi dorinţa de a vedea un om (indiferent cine e, ce nume poartă, ce greşeli a făcut) între patru scânduri mă îndeamnă să vă rog să vă reformulaţi mesajul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *