ŞI TOTUŞI UNDE SE GRĂBEA MINISTRUL?

În lipsa unei comunicări civilizate, transparente, oficiale, încep speculaţiile. Poliţia Capitalei spune într-un comunicat că traseul lui Gabriel Oprea a fost următorul:
“Coloana oficială a viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, de care demnitarul beneficia in condițiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condițiile meteo și de trafic existente, pe traseul Băneasa – P-ța. Presei Libere – Arcul de Triumf – P-ța. Charles de Gaulle – P-ța. Victoriei – Bd. Uranus – Str. Știrbei Vodă.” Bun. Nu e clar dacă Ştirbei Vodă era destinaţia finală. Dar, dacă Gabriel Oprea mergea la MAI aşa cum a susţinut iniţial, nu acesta era traseul cel mai scurt, dacă tot se grăbea.


Pe Şerban Vodă, la nr 24, e Clubul Excelsior, un restaurant al MAI unde s-a vehiculat deja în presă că ministrul avea treabă marţi seară.
Două surse, independente una de alta, dar nu trei ca să fie ştire (aşa că rămânem în zona speculaţiilor) susţin că Gabriel Oprea se ducea la restaurantul Excelsior la petrecerea unui general MAI. Plauzibil. Potrivit CV-urilor postate pe site-ul Ministerului, unul dintre generalii MAI e născut pe 20 octombrie. Poate e un fonfleu. Poate e o informaţie certă. De ce nu face lumină personajul principal al acestei poveşti, de ce tace Gabriel Oprea, cel care ne-a făcut neuronii terci cu onoarea şi interesul naţional, aşa cum punctează şi Euractiv ? EURACTIV

3 Comments for “ŞI TOTUŞI UNDE SE GRĂBEA MINISTRUL?”

alex

says:

daca citeste articolul asta, gadea va va da afara , badea va va injura, iar voiculecu va va da in judecata. de ce? pentru ca ei au ordin de la ponta (e deja vizibil de pe luna) sa il apere si spele pe generalul izmana. nu merita sa mai stati la latrina 3, e un post propagandist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *