ŞI CEI DE SUS CAD, MAI ALES CÂND UITĂ SĂ FIE OAMENI

Mă uit, ocazional, la cursele de Moto GP. De fiecare dată când plouă, chiar dacă băieţii care intră pe circuit sunt mega profesionişti, cursa e amânată. E firesc. E un spectacol, unul sportiv, dar am trecut de vremea când gloata aplauda gladiatorii care-şi mătrăşeau adversarul şi nu trebuie să curgă sânge ca mulţimea de pe margine să se distreze.


Şi uite aşa se face că nu pricep neam ce căuta aseară, în misiune, pe motocicletă, poliţistul de la Rutieră care şi-a găsit sfârşitul într-o groapă. Mai multe surse indică faptul că era parte a coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea. Era atacată România de extratereştrii şi ministrul Oprea era singurul care putea să o salveze şi de aia se grăbea? Nici vorbă. Venea de la masă, punctează Euractiv –EURACTIV
Ministrul Oprea a făcut un gest după tragedie: l-a avansat în grad, post-mortem, pe tânărul de 28 de ani care n-a apucat să-şi trăiască viaţa. Nicio vorbă despre absurditatea misiunii lui Bogdan Cosmin Gigină.

Lui Gabriel Oprea, a spus-o repetat cu gura lui, îi place apelativul „Domnule General”. Nu cred, însă, că înţelege că la pachet cu această formulă de adresare trebuie folosite demnitatea, onoarea, grija faţă de cei din spatele tău sau cum o spun americanii: Leave no man behind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *