Ei sunt eroii fără nume

smurd
Sursa: Spitalul Floreasca

Aceste imagini au fost surprinse în camera de gardă de la Spitalul Floreasca la o oră după ce peste 50 de răniţi din incendiul de la Colectiv au fost aduşi de echipajele SMURD.Sursa: Spitalul Floreasca
Sursa: Spitalul Floreasca

 

O parte dintre cei care au luptat pentru viaţa răniţilor din club au fost în linia întâi şi la Maternitatea Giuleşti. 100 de oameni au venit de acasă ca să dea o mână de ajutor: asistenţi, doctori angajaţi ai spitalului şi medici rezidenţi. Au adunat zeci de ore de muncă, de nesomn, de disperare.

Sursa: Spitalul Floreasca
Sursa: Spitalul Floreasca

Ei sunt mai oameni decât mulţi dintre noi. Uită de ei, de familiile lor şi luptă pentru ca alţii să supravieţuiască.

Respect!

3 Comments for “Ei sunt eroii fără nume”

says:

Să nu îi uităm pe medicii, asistenții, voluntarii și chiar șoferii Serviciului de Ambulanță București Ilfov.
Sunt oameni care s-au luptat cu moartea în noaptea aceea. Au fost primii care au răspuns apelului. Și datorită lor, așa cum datorită tuturor celor care s-au zbătut acolo, numărul morților nu a fost, de la început, mai mare.

Ioana Raduca

says:

Evident că nu-i uităm. Textul însoţea imaginile de la UPU Floreasca. Oameni obişnuiţi, medici, asistenţi de la Ambulanţă şi SMURD, pompieri, paramedici toţi cei din linia întâi merită respectul nostru, la fel şi doctorii şi asistenţii care au preluat răniţii şi luptă acum să-i ţină în viaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *