EI SUNT CAMPIONI. NOI SUNTEM OAMENI?

Dragă Moş Crăciun,
Pe această cale eu te anunţ că încă mai cred în tine. Da, ştiu… am trecut de vârsta la care zânele mi se păreau că sunt colegele mele de la grădiniţă şi Făt Frumos unicul salvator, dar eu încă mai cred în magie, în oameni şi iubire. Şi, sincer, dragă Moş Crăciun, mă uit în ochii lui Raul şi citesc că poate. Poate mai mult decât arată locul nepotrivit în care l-a aşezat destinul.

Jeni e o domnişoară delicată, care nu loveşte ca o fată. E vie şi face sinapse rapid şi e deja dublă campioană naţională la box. Delia e frumoasă foc, dar a învăţat că doar luptele o pot smulge din ghearele scenariului sumbru în care a aruncat-o sărăcia. Maria are 6 ani şi vrea o păpuşă. Nu o cere, vrea să ajungă mare campioană ca să o poată câştiga. Fernando e atât de talentat la lupte încât la 14 ani hrăneşte 10 guri. Cosmin e cel mai tare la juniori de pe planetă şi România n-a crezut în el, dar a avut noroc cu un român care a înţeles că în mănuşile lui de box e praf de stele … Sunt o mână de copii frumoşi pe care sportul îi poate salva. Iar ei ne pot salva de minţile noastre stricate, care au uitat ce înseamnă respectul, munca multă şi disciplina. Aşa că, dragă Moşule, uită de lista aia de ţi-am trimis-o de curând cu pretenţii aberante şi ţine cont că anul ăsta vreau ca puştii-minune…
Poza Andreea Olaru 14 ani
….să primească un gest de minimum respect: echipament. Şi nu îţi dau bătăi de cap, noi chiar ne-am organizat un pic cu tot cu Mircea de la SportGuru: îţi dau site-ul şi e simplu. Cum ar spune tabloidele, click aici, pentru că nici nu ştiţi ce pierdem:
Pentru tine e simplu, pentru ei e performanţă

Moşule, te ştiu de muuuuultă vreme. Nu m-ai dezamăgit niciodată. Nu o face acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *