DEPUTATUL VERGINEL GIREADĂ CERE DE LA NOI, DĂ LA NEVASTĂ

Verginel Gireadă. Deputat PNL din 2012. Ales cu 12 mii de voturi. La 42 de ani a luat BAC-ul, la 44 s-a înscris la Facultate. Înainte să vină la Bucureşti, cu tot cu indemnizaţie de parlamentar, a fost primarul comunei Mihai Eminescu din Botoşani. N-a venit în capitală cu mâna goală. A adus “la pachet” o condamnare definitivă, cu suspendare, la 3 ani de închisoare pentru abuz în serviciu.


La scurtă vreme după ce a preluat mandatul, a fost întrebat de jurnaliştii de la Gândul ce planuri are. Răspunsul: “Proiecte am multe, desigur. Să vedem însă cum le putem concretiza. Vise sunt multe acum. Fiecare parlamentar când ajunge acolo vrea să facă ceva pentru oamenii pe care îi reprezintă. Normal că şi eu îmi doresc. Am destulă experienţă în administraţie. Am fost opt ani primarul comunei, acum soţia mea este primar. Nu cred că ce proiecte am eu este relevant.” INTERVIU GÂNDUL

Relevant e că în 2015 a decis să fie activ. S-a dus la tribuna Parlamentului să anunţe ce amendament a depus el la Legea Bugetului de Stat pe 2016. A cerut bani pentru soţia sa, care acum e primar în comuna administrată înainte de actualul deputat (Mihai Eminescu, Botoşani), ca să aibă femeia cu ce să asfalteze drumurile. Intervenţia sa l-a făcut până şi pe colegul lui Mihai Viteazu să exclame: “Ăsta-i trafic de influenţă!”. (se aude pe înregistrare la secunda 6)

Popor, stai liniştit: Parlamentul lucrează pentru tine!
Amendamentul n-a trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *