DEPUTATUL CARE FACE DRUM PENTRU AMBULANŢA PRIVATĂ

Am prins în presă vremurile când aproape săptămânal dădeam o ştire cu oameni care mureau în stradă sau pe drumul spre spital pentru că ambulanţa nu a ajuns la vreme la ei. Între timp, România a construit un sistem medical de urgenţă căruia i-ai putut reproşa din ce în ce mai puţine. Dacă stăm să judecăm limpede, Ambulanţa şi SMURD sunt  cele mai “aplaudate” segmente ale sistemului sanitar românesc.
Şi se întâmplă tragedia de la Colectiv. Şi, jurnaliştii, cetăţenii punem public zeci de întrebări şi încă aşteptăm sute de răspunsuri. Un deputat liberal din Iaşi, la aproape 3 săptămâni de la tragedie, adresează şi el o întrebare: Serviciile private de ambulanţă, o soluţie pentru eficientizarea sistemului de sănătate din România. Aşa se numeşte interpelarea făcută de parlamentarul Mugurel Cozmanciuc.
Mugurel Cozmanciuc

 

 

INTERPELAREA AICI

 

 

 

Asta a înţeles domnul deputat că e durerea României. Atât poate în acest moment să întrebe domnia sa în numele celor care l-au trimis în Parlament, iar eu nu pot să nu mă întreb: pentru cine se trag…sforile, Mitică? Pentru mine – cetăţeanul, ca să trăiesc civilizat, sau tot pentru interesele ălora de-au dat din coate cât mai bine? Şi mai am o întrebare: eşti om sau subspecie să profiţi, în asemenea mod, pentru un interes meschin pe trupurile care nu s-au răcit încă ale unor tineri care au murit visând?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *